MAGIC DANNY© MagicDanny.eu

Visuele magie aan de vingertoppen van de goochelaar, op tafel en zelfs in de handen van de toeschouwers, dit is close-up goochelen – ook bekend als tafelgoochelen!


Danny brengt de magie naar uw gasten toe tijdens recepties, huwelijksfeesten, beurzen, familiefeesten, BBQ’s, bedrijfsevenementen, enz.

Door gebruik te maken van alledaagse voorwerpen zoals munten, elastiekjes, kaarten, juwelen,… voltrekken de magische illusies zich vlak onder de neus van uw gasten en zelfs in hun eigen handen.


Vermits de magie steeds wordt vertoond voor een klein groepje van gasten, kunnen uw gasten de magie van zeer dichtbij ten volle aanschouwen.


Heeft u reeds David Blaine, Criss Angel of Dynamo aan het werk gezien op tv en onmiddellijk de bedenking gemaakt dat alle illusies die u zag enkel op tv vertoond kunnen worden?

  

Dan raad ik u aan om uw mening te herzien. Want Danny zal uw realiteit vervormen tot illusie en u verbazen met zijn professioneel repertoire van close-up goochelen.


Close-up magie


Geen camera editing of stooges, enkel een charmante persoonlijkheid, humor en magie van top klasse!


Heeft u een bedrijfsevent of product voorstelling waarbij u een magische toets wenst, de goochelacts van Danny zijn personaliseerbaar met bedrijfslogo’s of bedrijfsnaam. Danny is hier zeer flexibel in en bedenkt steeds de verbazingwekkendste goochel effecten om uw bedrijf extra in de kijker te zetten.


De kwaliteitsvolle close-up goochel acts van Danny zorgen er voor dat uw evenement of feest die magische toets krijgt die het verdient!


Heeft u interesse in een boeking of wenst u meer informatie, neem contact op met Danny.